Tadic kon 42 miljoen euro verdienen: ''Dat was echt iets bizars'' Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek''

''Ik denk dat Lang vanaf daar wel het best tot zijn recht komt''

( 0 reacties)
''Ik denk dat Lang vanaf daar wel het best tot zijn recht komt''

Ajax won zondagmiddag met 2-5 op bezoek bij FC Twente en Noa Lang nam maar liefst drie treffers voor zijn rekening in de Grolsch Veste. Kees Kwakman zag dat de talentvolle buitenspeler beter uit de verf kwam vanaf de linkerkant. 

"Daar speelt hij ook bij Jong Ajax, dan trekt hij naar binnen en is hij meer de man van de assist. Ik denk wel dat hij vanaf daar wel het best tot zijn recht komt", sprak hij bij Dit Was het Weekend. "In de eerste helft was hij niet zó aanwezig, maar ik vond hem in de tweede helft goed", aldus Kwakman.

"Wat mij opviel, was dat hij zijn hoofd omhoog deed. Niet dribbelen en geforceerd op zoek naar zijn actie", vervolgt de voormalig profvoetballer. "Hij keek naar Ziyech en Tadic, waar hij de bal kwijt kon. Hij was voor de goal aanwezig en maakte zijn kansen heel beheerst, binnenkantje voet af", besluit Kwakman. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›