Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia

Schöne: ''Daar kwam niet helemaal uit wat ik had gehoopt''

( 0 reacties)
Schöne: ''Daar kwam niet helemaal uit wat ik had gehoopt''

Lasse Schöne heeft het uitstekend naar zijn zin bij Genoa. De 33-jarige middenvelder, die in de zomer vertrok bij Ajax, voerde aan het begin van dit seizoen een gesprek met trainer Erik ten Hag over zijn rol bij de club uit Amsterdam. 

"Daar kwam niet helemaal uit wat ik had gehoopt", blikt hij terug in het Parool. "Het is zeker niet zo dat ik niet voor mijn plek wilde vechten. Dat moet je altijd. Hoort erbij. Maar ik ben de dertig al gepasseerd en dan ga je ook denken: als ik ooit nog een stap wil maken naar een andere competitie, een uitdaging wil aangaan, een avontuur wil beleven, dan moet dat nu gebeuren", aldus Schöne. 

De belangstelling van Genoa kwam uiteindelijk op het juiste moment. "En dan ga je op de bank zitten met je vrouw. Plussen en minnen", blikt hij terug. "Wat betekent zo'n stap? Ook voor onze kinderen. Zij zijn 11 en 9 jaar, een dochter en een zoon. Maar zij hebben geen stem. Want kinderen zeggen toch altijd nee", besluit Schöne met een grote glimlach. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›