Tadic kon 42 miljoen euro verdienen: ''Dat was echt iets bizars'' Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek''

''Lang is een beetje een aparte vogel, dat weet iedereen toch?''

( 0 reacties)
''Lang is een beetje een aparte vogel, dat weet iedereen toch?''

Noa Lang maakte zijn basisdebuut voor Ajax 1 en wist direct drie keer te scoren. Volgens Cor van der Hoeven, techniektrainer bij Ajax, heeft de aanvaller wel last van karaktertrekjes.

"Dat weet iedereen wel toch?. Hij is een beetje een aparte vogel, is een beetje eigenwijs. Sommigen zullen het arrogant noemen. Ik hou er wel van. Hij zegt wat-ie denkt", zegt Van der Hoeven in gesprek met het NRC. Lang moet het nog wel waar maken weet de techniektrainer ook. "Anders zijn er genoeg mensen om je neer te sabelen, zeker in de voetbalwereld."

Lang trainde lang samen met Terence Kongolo en Tonny Vilhena, ook al zijn die spelers zo'n vier à vijf jaar ouder zijn dan hem. "In vaardigheid deed hij nooit voor ze onder. Op dat vlak valt hem sowieso niet veel meer te leren. Wel in keuzes maken in het veld bijvoorbeeld", zegt Van der Hoeven.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›