Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia

Onana heeft plek in top tien beste keepers: ''Echt een eer''

( 0 reacties)
Onana heeft plek in top tien beste keepers: ''Echt een eer''

André Onana maakt een stormachtige ontwikkeling door en dat is maandagavond beloond. Op het Ballon d'Or-gala is hij zevende geworden in de strijd om de Yashin-trofee, de prijs voor de beste keeper van 2019.

"Het is al een prijs voor mij om hier te mogen zijn. Echt een eer. Bij de beste tien keepers horen is niet niks en dat komt door het afgelopen seizoen. Dat was geweldig", zegt de doelman in gesprek met VTBL tijdens het gala.

Alisson Becker won uiteindelijk, dus helaas viel Onana niet in de prijzen. "Het zijn allemaal topkeepers, allemaal grote concurrenten. De allerbesten zitten om mij heen en dus maakt het me echt niet uit wie wint. Ik kan zeker niet zeggen dat ik de beste ben, ik wil gewoon van deze mensen leren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›