Tadic kon 42 miljoen euro verdienen: ''Dat was echt iets bizars'' Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek''

De Ligt is het beste talent van 2019: ''Wil Ajax heel erg bedanken''

( 0 reacties)
De Ligt is het beste talent van 2019: ''Wil Ajax heel erg bedanken''

Matthijs de Ligt speelde vorig seizoen de pannen van het dak en dat werd beloond met een transfer naar Juventus. Dat is niet zijn enige beloning. Ook is hij de winnaar van de Kopa Trophy, het beste talent van 2019.

"Als eerste wil ik natuurlijk Ajax bedanken, de club waar ik ben opgegroeid en die me veel heeft gebracht. Ook mijn teamgenoten met wie ik vorig jaar gespeeld heb: bedankt", zegt De Ligt tijdens zijn speech op het gala, geciteerd door de NOS.

"Ik wil tegen iedereen zeggen dat ik heel trots ben dat ik dit heb bereikt. Verder hoop ik dat iedereen van de avond geniet, want we zijn hier met allemaal geweldige spelers en het is belangrijk om daarvan te genieten zolang ze hier zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›