Ziyech komt met schitterend gebaar: ''Stuur dit alsjeblieft door''

0
Ziyech komt met schitterend gebaar: ''Stuur dit alsjeblieft door''

Yassine Hussairy kwam tijdens de wedstrijd tussen OSC Lille en Ajax het veld om een knuffel van zijn held Hakim Ziyech te krijgen en de aanvallende middenvelder besloot na afloop vervolgens om zijn shirtje te overhandigen aan diens vader. 

Dat blijkt achteraf echter een bedrieger te zijn geweest, want deze week stond het shirt van Ziyech te koop op eBay. Yassine heeft inmiddels laten weten dat hij überhaupt niet met zijn vader aanwezig was bij het Champions League-duel in het Stade Pierre-Mauroy. 

"Ik kon niet terug om het shirt van Hakim te krijgen omdat ik haast had", blikt hij terug op de website van Almarssadpro. "Mijn moeder wachtte op me en door het drukke verkeer moest ik snel weg. Iemand claimde mijn vader te zijn en heeft het shirt gekregen", aldus Yassine. Hij hoopt dat Ziyech niet denkt dat hij ondankbaar is. "Ik wil heel graag nog een kans krijgen om alsnog een shirt van Hakim te krijgen."

Update: Hakim Ziyech heeft inmiddels op het 'incident' gereageerd via Instagram. "Ik probeer in contact te komen met (de ouders van) het kind dat naar me toekwam tijdens Lille - Ajax", schrijft hij. "Stuur dit bericht alsjeblieft door naar hen, omdat ik het shirt heb gegeven aan een man die claimde zijn vader te zijn. Blijkbaar is hij dat niet en heeft hij het shirt ook niet gegeven", besluit Ziyech. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›