''Verbazend dat ze het zo moeilijk hebben tegen een gevulde keukenploeg''

0
''Verbazend dat ze het zo moeilijk hebben tegen een gevulde keukenploeg''

Andries Jonker is verbaasd over de manier waarop Telstar bijna kon verrassen tegen Ajax. De oefenmeester van de Velzenaren is onder de indruk van de individuele klasse van de Amsterdammers.

"Ik heb verteld dat wij ooit met Barcelona van een Segunda B-club hebben verloren. Ik heb alle details verteld, hoe dat ging", zegt Jonker na afloop van de met 3-4 verloren wedstrijd in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Jonker erkent dat hij vooraf wel wist dat ze een kleine kans hadden. "Het kan altijd, het kán. Het gaat vooral over hun hoofd: geloven jullie erin, of moet ik Ten Hag bellen, 0-3, 0-5, wat hij wil en klaar. Het hele seizoen voetballen we zo als vanavond. We hebben geen concessies gedaan. Het gaat om twee dingen: keihard werken en durven voetballen."

"De kwaliteit druipt er individueel er hier en daar vanaf, maar het is verbazingwekkend dat ze het zo verschrikkelijk moeilijk hebben tegen een gevulde koeken-ploeg die na de kerst niet weet hoe ze de lunches voor de spelers moeten betalen", aldus Jonker.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›