Update: Promes reageert op opvallende uitspraken Bartels

0
Update: Promes reageert op opvallende uitspraken Bartels

Jip Bartels gold als een groot talent in de jeugdopleiding van FC Utrecht en vertrok later naar Ajax, maar wist het betaalde voetbal niet te halen. In de jeugd speelde hij onder anderen samen met Davy Klaassen en Quincy Promes.

"We hadden echt een geweldige lichting. Grappig als je dan bekijkt wie van ons het uiteindelijk echt heeft gemaakt", vertelt Bartels aan Voetbal International. "Davy? Mwah, toch ook niet. Geen international. Quincy Promes, die wel. Ook een apart verhaal."

"Na dat jaar in de B2 moest hij nog weg", geeft de aanvaller aan. "Quincy was gewoon niet goed genoeg. Niemand was verbaasd dat Ajax niet met hem door wilde. Knap hoe hij zich daarna, via Haarlem, heeft teruggeknokt. En leuk dat hij nu alsnog de man is bij Ajax."

"Maar als ik hem nu voor de camera zie staan... Dat is helemaal niet meer de Quincy die ik ken", vervolgt hij. "Al die brave, politiek correcte teksten. Ik ken hem als een brutale flapuit, iemand die de gekste dingen uitkraamt. Maar ja, ik snap het wel. De voetbalwereld is een poppenkast. En hij is een goede acteur."

Update: Quincy Promes heeft maandag via Instagram gereageerd op de uitspraken van Jip Bartels, met wie hij in de jeugd van Ajax samenspeelde. Promes schreef: 'Jip Bartels??? Wie', gevolgd door een emoticon van een clown en twee lachende gezichtjes. Daardoor plaatste Promes een foto van het standbeeld van André Hazes met de tekst: 'Geen woorden, maar daden'.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›