''Als we met hem in de basis beginnen hebben we een goal voorsprong''

0
''Als we met hem in de basis beginnen hebben we een goal voorsprong''

Quincy Promes is op de weg terug van een blessure en dat werd tijd ook, vindt Andre Onana. De Kameroense doelman heeft de aanvaller heel erg gemist in het spel van de Amsterdammers.

"Ik noem hem altijd ‘Mr. 1 goal by game’. Quincy scoort zoveel goals voor ons, dat is echt ongelofelijk. Ik vertel altijd: als we met Quincy in de basis beginnen hebben we een doelpunt voorsprong, omdat ik weet dat hij altijd scoort. Het is dan aan mij om de 0 te houden", zegt Onana via de officiële kanalen van Ajax.

"Quincy is snel, sterk, hij kan goed dribbelen en heeft een goed schot. Maar zijn allerbeste kwaliteit zijn de goals. Door hem winnen we wedstrijden. Hij noemt mij ‘The Savior’ omdat ik de goals moet voorkomen. Als ik mijn teamgenoten voorin zie spelen, Quincy, Hakim & Dusan Tadic, dan heb ik altijd het geloof dat we gaan winnen. Ik weet dat ze gaan scoren, het is dan aan mij om de goal te verdedigen."

Onana en Promes hebben ook in het veld een goede klik. "Voor de wedstrijd zeg ik vaak: ik doe mijn best om de 0 te houden, ik heb vertrouwen dat jullie het doelpunt gaan maken. Als Quincy in de wedstrijd het doelpunt dan maakt, kijkt hij mij aan van: Andre ik heb mijn job gedaan, nu is het aan jou", zegt Onana.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›