Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Jong Ajax geeft voorsprong uit handen en is koploper af Pierie getipt: ''Maar die laten ze niet gaan bij Ajax'' Mazraoui: ''Check alle statistieken, zij waren echt bang voor ons'' MATCHDAY | Koploper Jong Ajax met Brobbey in de basis tegen N.E.C.

Over inworpspecialist: ''Je zal er een goal door maken die de titel oplevert''

( 0 reacties)
Over inworpspecialist: ''Je zal er een goal door maken die de titel oplevert''

Stijn Vreven, momenteel clubloos trainer, snapt de redenatie van Ajax achter het meenemen van een inworptrainer. In Qatar wordt er ook getraind op de worp. 

"Ajax heeft de financiële ruimte om daar een specialist voor aan te stellen. Waarom zou je het laten?", zegt Vreven, die als speler zelf 'inworpspecialist' was, in het Algemeen Dagblad. "Je zal er een goal door maken die de titel oplevert. Dan is het de investering al waard."

"Ik snap best dat mensen zeggen: doe eens even normaal. Moeten die profs nu heel lullig leren een balletje in te gooien?", zegt Vreven omtrent de scepsis. "Maar zoals je merkt: ik juich het wel toe. Een ingooi levert opvallend genoeg veel balverlies op. Het is voor een tegenstander vaak hét moment om druk te zetten. Elk foutje kan dan fataal zijn", aldus de Belg tot slot.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›