'Ajax aast op jonge Canadese spits, prijskaartje behoorlijk hoog'

0
'Ajax aast op jonge Canadese spits, prijskaartje behoorlijk hoog'

Ajax oppert klaar te zijn op de transfermarkt, maar de geruchtenmolen van de Amsterdammers draait momenteel op volle toeren. Zo zouden de Amsterdammers hun aandacht nu richten op een Canadese spits. 

Jonathan David is zijn en hij is eigendom van KAA Gent. Volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws is er zelfs afgelopen zomer al contact gelegd met de aanvaller en zijn zaakwaarnemer. Ook Benfica informeerde al naar de Canadees terwijl FC Porto zou zelfs al een bod uitgebracht hebben. Het prijskaartje blijft echter het probleem bij de Canadees. Twintig miljoen euro zouden de Belgen voor hem willen.

Dit seizoen gooit de spits hoge ogen. In 19 duels kwam hij tot 9 goals, ook bereidde hij 7 doelpunten voor. Voor de Nationale ploeg van Canada kwam hij al twaalf keer uit. In twaalf wedstrijden wist hij daar elfmaal het net te vinden. Zelf weet David nog niet wat hij wil, maar duidelijk is dat hij openstaat voor een transfer. "Ik ben er nog niet uit wat me het best zou liggen. Ik heb de kracht voor de Premier League, maar misschien is het beter om nog een tussenstap te zetten, waar ik kan werken aan mijn lichaam en ervaring kan opdoen. Ik mag geen stappen overslaan. Waar ik ooit ook naartoe ga: het moet een club zijn waar ik kan spelen, zodat ik nog kan groeien".

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›