Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Jong Ajax geeft voorsprong uit handen en is koploper af Pierie getipt: ''Maar die laten ze niet gaan bij Ajax'' Mazraoui: ''Check alle statistieken, zij waren echt bang voor ons'' MATCHDAY | Koploper Jong Ajax met Brobbey in de basis tegen N.E.C.

Promes lyrisch over jonge aanvalsleider: ''Ik ben groot fan van hem''

( 0 reacties)
Promes lyrisch over jonge aanvalsleider: ''Ik ben groot fan van hem''

Quincy Promes keerde afgelopen week na een blessure weer terug. Ajax miste de aanvaller de afgelopen vanwege zijn vele goals. Bij zijn rentree was Promes gelijk weer trefzeker. 

"Ik denk dat ik wel heb gepiekt qua inhoud. Het is eerlijk gezegd nog wennen, ik was wel moe. Maar uiteindelijk is dit weer een stap om helemaal honderd procent fit te worden. Ik ben zeker klaar voor de wedstrijd tegen Sparta", vertelt de aanvaller op de website van Ajax. Tegen Club Brugge had Promes meer dan één goal kunnen en misschien wel moeten maken. "Het vizier was niet helemaal op scherp. Uiteindelijk scoorde ik toch. Ik heb een goede wedstrijd qua inhoud afgemaakt en nu kan ik op naar de competitie."

De komende tijd gaat hij mogelijk samen spelen met Lassina Traoré, de jonge spits maakt een stormachtige ontwikkeling door en dat ziet ook Promes. "Ik ben groot fan van hem. Hij heeft diepgang, hij is sterk, jong, leergierig en hij is heel functioneel in het team. Hij heeft kwaliteiten die wij nodig hebben. Hij houdt de bal goed vast, wint zijn duels en daardoor kunnen wij er omheen bewegen", aldus Promes.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›