Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Jong Ajax geeft voorsprong uit handen en is koploper af Pierie getipt: ''Maar die laten ze niet gaan bij Ajax'' Mazraoui: ''Check alle statistieken, zij waren echt bang voor ons'' MATCHDAY | Koploper Jong Ajax met Brobbey in de basis tegen N.E.C.

Lof voor drive Martínez: ''Hij geeft altijd honderd procent''

( 0 reacties)
Lof voor drive Martínez: ''Hij geeft altijd honderd procent''

Nicolás Tagliafico is zeer te spreken over Lisandro Martínez. De verdediger die vaak vanuit het middenveld speelt middenvelder kwam afgelopen zomer over van Defensa y Justicia en laat tot nu toe een goede indruk achter.

"Hij is een slimme jongen, die zich snel heeft aangepast. Hij geeft altijd honderd procent en is een grote aanwinst voor de ploeg", concludeert Tagliafico in gesprek met FOX Sports. "Hij heeft veel energie en is nog jong. Dat geldt eigenlijk voor bijna alle spelers bij Ajax. Hij is heel goed."

"Ik denk dat we nog meer pit nodig hadden in de ploeg. Dat had ik al wel, maar het is altijd goed om spelers te hebben die dat ook brengen", aldus Tagliafico, die diens nieuwe kapsel ietwat lachwekkend vindt. "Iedereen moet doen waar hij zelf zin in heeft, maar ik zou het nooit doen, haha. Maar hem staat dat kapsel wel."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›