Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Jong Ajax geeft voorsprong uit handen en is koploper af Pierie getipt: ''Maar die laten ze niet gaan bij Ajax'' Mazraoui: ''Check alle statistieken, zij waren echt bang voor ons'' MATCHDAY | Koploper Jong Ajax met Brobbey in de basis tegen N.E.C.

Ten Hag eerlijk: ''Vorig seizoen was vele malen makkelijker''

( 0 reacties)
Ten Hag eerlijk: ''Vorig seizoen was vele malen makkelijker''

Erik ten Hag behaalde met Ajax knappe prestaties, maar volgens de oefenmeester was het vorig seizoen veel makkelijker om te presteren dan dit jaar. De oefenmeester heeft vooral veel last van blessures in zijn ploeg.

"Vorig jaar was het vele malen makkelijker", legt Ten Hag uit in gesprek met Ajax TV. "Toen stond het team al snel en hadden we veertien, vijftien spelers die het invulden. Dit seizoen is dat anders. We hebben veel meer tegenslagen en daar moeten we mee omgaan. Maar dat doen we tot nog toe goed."

Ten Hag merkt vooral dat zijn aanvallers gedurende periode gemist werden. "Een hele grote tegenvaller. Je rekent er niet op dat drie spelers binnen korte termijn achter elkaar wegvallen", doelt de Tukker op Labyad, Promes en Neres. "Dan moet de selectie dat opvangen en dat hebben we geprobeerd. We hebben daarbij wel wat kleerscheuren opgelopen, maar we staan nog steeds waar we willen staan en we zijn op drie fronten actief", aldus Ten Hag.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›