Van der Gaag baalt van jonge Ajacieden: ''Matig en voorspelbaar''

0
Van der Gaag baalt van jonge Ajacieden: ''Matig en voorspelbaar''

Jong Ajax speelde maandagavond met 0-0 gelijk op bezoek bij Jong PSV en daardoor hebben de beloften de kans laten liggen om de koppositie te grijpen. Trainer Mitchell van der Gaag baalde na afloop van het teleurstellende resultaat. 

"Ik vond ons de eerste helft aan de bal heel matig en voorspelbaar", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. "Je wist dat PSV ging inzakken, dan weet je dat je het baltempo hoog moet houden en tussen de linies moet komen. Zonder bal, we zetten helemaal geen druk, daardoor hadden we moeite op het middenveld, daardoor konden we er geen druk op krijgen", constateert Van der Gaag. 

"De tweede helft ging wel wat beter, we hebben kansen afgedwongen en de wedstrijd onder controle gehad, maar niet gescoord voor het eerst dit seizoen", vervolgt hij teleurgesteld. "Ik had aan de bal meer verwacht. De kansen die we kregen waren voldoende. Niemand gokte op een bal die eventueel kon doorkomen, iedereen bleef stilstaan, dat ontbrak. Ik verwacht gewoon veel meer", besluit Van der Gaag.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›