Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Jong Ajax geeft voorsprong uit handen en is koploper af Pierie getipt: ''Maar die laten ze niet gaan bij Ajax'' Mazraoui: ''Check alle statistieken, zij waren echt bang voor ons'' MATCHDAY | Koploper Jong Ajax met Brobbey in de basis tegen N.E.C.

''Als Martinez wegvalt, hebben ze bij Ajax echt een probleem''

( 0 reacties)
''Als Martinez wegvalt, hebben ze bij Ajax echt een probleem''

Ajax wist zich onlangs te versterken met Ryan Babel, maar als het aan Arman Avsaroglu ligt blijft het daar niet bij. De commentator van de NOS adviseert technisch directeur Marc Overmars om nog een linksbenige centrumverdediger aan de selectie toe te voegen. 

"Als Martinez straks wegvalt, hebben ze echt een probleem", legt hij uit in de NOS Voetbalpodcast. "Ze hebben Kik Pierie als linksbenige centrale verdediger die op dit moment niet goed genoeg is, dus is Martínez de enige optie", aldus Avsaroglu, die weet dat Marc Overmars wel op zoek is geweest. 

"Ze hebben Vertonghen wel geprobeerd, hij is volgens mij ook gepolst, maar hij is onhaalbaar. Ik heb niet het gevoel dat ze nog iemand gaan halen en dat ze het op deze manier willen doen", vervolgt hij. "Dan moet Ten Hag, mocht het misgaan met Martinez, toch een rechtsbenige centrale verdediger opstellen. Dat is wel een risico", besluit Avsaroglu op Radio 1.  

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›