Mister Ajax uit frustratie: ''Wat een stom gelul zeg''

0
Mister Ajax uit frustratie: ''Wat een stom gelul zeg''

Ajax leed afgelopen zondag een pijnlijke nederlaag tegen FC Groningen. Volgens Mister Ajax Sjaak Swart hebben de Amsterdammers verloren dankzij het eigen spel en niet door de tegenstander.

"Ajax heeft verloren van zichzelf, niet van Groningen. Groningen was dramatisch. Twee jaar geleden hadden ze nog voetballers in de ploeg, die hebben ze nu niet eens meer. Moet je nagaan hoe slecht Ajax gespeeld heeft. Dramatisch. Ajax verloor alle duels", zegt een teleurgestelde Swart bij Alles op Swart.

Mister Ajax was allesbehalve te spreken over de desbetreffende scheidsrechter, Jeroen Manschot. "Nou, nou, nou, nou, nou... Die man heeft zelf natuurlijk nooit gevoetbald. Hij voelt het helemaal niet aan en neemt beslissingen...ongelooflijk. Er zaten duels bij waar hij voor had moeten fluiten. Hij laat alles doorgaan, hij denkt dat hij de regels zelf gemaakt heeft."

"Ajax wordt kampioen, zeker, maar dat neemt niet weg dat ik het stom vind als je zo'n nederlaag lijdt", vervolgt Swart, die het niet eens is met de criticasters. "Wat een stom gelul zeg. Ajax heeft genoeg kansen gehad maar ze werden niet afgemaakt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›