''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

''Als zelfs de basisdingen niet goed gaan, werkt het niet''

( 0 reacties)
''Als zelfs de basisdingen niet goed gaan, werkt het niet''

Ajax verloor zondagmiddag van FC Groningen en volgens velen lag dat aan de belangrijke sleutelspelers, die ontbraken. Donny van de Beek wil daar niets van weten en verwijt het aan de mentaliteit.

"Natuurlijk missen we super belangrijke spelers, maar die basisdingen die fout gaan hebben niets met kwaliteit te maken. Die moet iedereen beheersen", zegt Van de Beek in gesprek met Ajax Life.

De middenvelder zag een fanatiek FC Groningen. "Tegen Ajax zet iedereen elke week een stapje extra. Dat doet Groningen, dat doen heel veel clubs. Daar moet je gewoon mee omgaan. We moeten helemaal niet naar anderen kijken, maar gewoon naar onszelf. Dat iedereen praat over ‘zes punten voorsprong, het is wel klaar’, dat is absoluut niet waar", aldus Van de Beek.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›