BREAKING | AZ en PSV volgen Ajax en willen streep onder seizoen Forse kritiek op Overmars: ''Dat hoor ik hem echter niet zeggen'' ''Uitspraken Overmars leidde wel tot irritatie bij andere clubs'' Derksen: ''Ajax Champions League in en inkomsten verdelen met AZ'' 'Eredivisie-aanvoerders verzetten zich tegen besluit van KNVB'

Vanenburg voorspelt: ''Ajax zal niet bang zijn voor PSV''

0
Vanenburg voorspelt: ''Ajax zal niet bang zijn voor PSV''

Gerald Vanenburg hoort de laatste dagen dat Ajax in een kleine crisis zit, maar volgens de voormalig prof van onder meer PSV is dit niet het geval. Hij vindt dat PSV pas echt in een crisis zit.

"Ajax staat gewoon bovenaan, doet nog mee in de beker en is binnenkort actief in de Europa League", zegt Vanenburg in gesprek met het Algemeen Dagblad. "PSV is overal al voor uitgeschakeld. Dat heb ik in mijn periode bij PSV (hij speelde van 1986 tot en met 1993 in Eindhoven) nooit meegemaakt."

Vanenburg denkt niet dat PSV zondag voor een stunt kan zorgen tegen Ajax. "Zondag zullen waarschijnlijk de spelers opstaan die al heel het seizoen het verschil maken. Het zijn mooie wedstrijden voor Donny van de Beek, Quincy Promes en Dusan Tadic om hun klasse te laten zien. Ze hebben in de Champions League gespeeld, dat niveau heeft PSV niet. Ajax zal niet heel bang zijn voor PSV."

"Als Ajax in de eerste twintig minuten een doelpunt maakt, dan wordt het een eenvoudige middag. Het zou zomaar eens 4-0 kunnen worden. Het verschil tussen de ploegen is te groot", zegt Vanenburg tot slot.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›