Derksen verwijt Ajacieden nederlaag: ''Heb ze alle vier niet gezien''

0
Derksen verwijt Ajacieden nederlaag: ''Heb ze alle vier niet gezien''

Ajax was allesbehalve goed tegen FC Groningen en mogelijk kwam dat door het grote gemis van een aantal belangrijke schakels. Volgens Johan Derksen lieten de vier grote spelers, die wel speelden zich ook niet zien.

"Dan denk ik aan Babel, Tadic en Promes of misschien Donny van de Beek. Maar alle vier heb ik ze niet gezien", zegt Derksen maandagavond bij Veronica Inside. De analist krijgt bijval van René van der Gijp. "Martínez geeft ballen terwijl er geen Ajacied in de buurt staat. Je weet niet wat je ziet. Die schopt ‘m gewoon naar de keeper van de tegenstander toe."

Derksen twijfelt of Lisandro Martinez wel een goede voetballer is. "Je moet mij niet vertellen dat het een goede voetballer is. Hij schiet alle ballen naar voren en ze gaan allemaal over de achterlijn", zegt Derksen.

"Promes speelt als rechtsbuiten in het Nederlands elftal zestig procent minder dan op de posities waarop hij in Rusland speelde: nummer tien en nummer elf. Hij speelt nu geweldig als nummer elf, vooral met Hakim Ziyech erbij. Nummer elf is ook de beste positie van Babel. Maar als je toch iemand aan de rechterkant moet zetten, doe dan Babel maar. Nu wisselen ze binnen twintig minuten. Babel is dus niet goed, vervolgens wisselen ze en is Promes ook niet goed", aldus Hans Kraay Jr.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›