'Ajax-fan' Seys: ''Ik was niet de enige speler die het uitvak filmde''

0
'Ajax-fan' Seys: ''Ik was niet de enige speler die het uitvak filmde''

Dylan Seys heeft bij Moeskroen een contract getekend tot medio 2021 met een optie voor nog een jaar, zo valt te lezen op de website van Nieuwsblad. De 23-jarige Belg zat zonder club, nadat zijn contract bij RKC Waalwijk werd ontbonden.

De voormalig FC Twente-aanvaller kwam in opspraak doordat hij overgewicht zou hebben en bovendien zette een hij filmpje op Instagram, waarbij hij in de thuiswedstrijd tegen Ajax meezong met de nummers van de club uit Amsterdam. Seys is zich echter van geen kwaad bewust. 

"Jammer dat zoiets geschreven werd. Overgewicht? Vorig seizoen stond ik 4kg te zwaar, dit seizoen niet", reageert hij. "Die video op Instagram? Ik ben niet van gisteren hé. Ik zat in een gemengd vak met RKC- en Ajax-supporters, en was niet de enige speler die het uitvak filmde. Als dat al niet meer mag...”

“Ik hield lang vol, maar de laatste maanden zochten ze mij echt”, vervolgt Seys teleurgesteld. “Het contract opzeggen, is dan ook meer van mijn kant gekomen. Ik heb twee mooie jaren gehad bij RKC, maar dan zonder respect opzij geschoven worden… Dat vind ik erg. Ik wilde een stap hogerop zetten met deze club maar op den duur was het er echt over", besluit de kleine buitenspeler. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›