Ten Hag bevestigt: Varela onder de lat tegen Getafe Ajax verstevigt koppositie met eenvoudige zege op RKC Waalwijk MATCHDAY | Ziyech keert terug in de basis tegen RKC Waalwijk BREAKING | 'Ajax akkoord met Sao Paulo over Antony' 'Ajax en Sao Paulo naderen akkoord van dertig miljoen euro'

Advies voor Ten Hag: ''Traoré moet een kans krijgen in de spits''

( 0 reacties)
Advies voor Ten Hag: ''Traoré moet een kans krijgen in de spits''

Ajax zal zondag tegen PSV aantreden met een ander elftal dan afgelopen weekend tegen FC Groningen. Marco Timmer verwacht dat Siem de Jong uit het team verdwijnt.

"Ten Hag heeft mogelijkheden genoeg", zegt Timmer bij Voetbal International. "Ekkelenkamp, Tadi? en Promes kunnen allemaal op tien. Maar Traoré heeft het wel afgedwongen met zijn spel, vind ik. Hij moet een kans krijgen in de spits."

"Je hebt dan voor Tadi? een plekje op tien. Of Promes, die het eerder dit seizoen ook heel goed heeft ingevuld. Dan kan Tadi? op de flanken blijven staan", aldus Timmer, die denkt dat er geen crisis is als Ajax niet wint van PSV. "Dat zou een beetje gek zijn, er is geen paniek. Ze kunnen alleen maar van zichzelf verliezen. Met die kwaliteiten moet je gewoon kunnen winnen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›