''Ajax zal het in eigen huis niet moeilijk krijgen tegen PSV''

0
''Ajax zal het in eigen huis niet moeilijk krijgen tegen PSV''

Komende zondag staat de wedstrijd tussen PSV en Ajax op het programma. Peter Hoekstra, die zowel voor PSV als Ajax speelde, verwacht dat de Amsterdammers dit gaan winnen.

"Ik denk dat Ajax het naar zich toe gaat trekken. Als ze de lijn doortrekken van het spel in de tweede helft, hier in Groningen, dan moet het in eigen huis tegen PSV niet zo heel moeilijk worden", zegt Hoekstra in gesprek met Ajax Showtime.

De voormalig international hoopt op minuten voor Lassana Traoré. "Hij maakt wel een goede indruk met zijn power. Hij kan ook goed voetballen in de kleine ruimte", vervolgt Hoekstra, die onder de indruk is van Dusan Tadic. "Hij is té goed. Verder is het lastig hoe je het verder met Babel, Promes en Van de Beek eromheen doet."

Kaj Sierhuis was tegen Ajax heel belangrijk voor FC Groningen, zag ook Hoekstra. "Ze zijn tevreden over hem, Het is natuurlijk een andere speelstijl dan hij bij Ajax gewend was, maar hij weet zich steeds beter aan te passen. Hij is heel populair hier en zit vol energie. Het is gewoon een goede spits. Maar of hij na de zomer nog steeds hier speelt, dat weet ik niet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›