Bazoer geeft toe: ''Ik denk wel dat ik me nog Ajacied voel''

0
Bazoer geeft toe: ''Ik denk wel dat ik me nog Ajacied voel''

Riechedly Bazoer voelt nog altijd een beetje Ajax-bloed door zijn aders stromen. Maar staat woensdagavond tegenover zijn oude 'liefde'. De middenvelder heeft een goed beeld van het spel van de Ajacieden.

De 23-jarige voelde zich goed in de Nederlandse hoofdstad. "Ik denk wel dat ik me nog Ajacied voel", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik heb daar mooie jaren gehad, ben talent van het jaar geworden en heb veel wedstrijden gespeeld. Ik voel me dus wel nog een beetje Ajacied."

Bazoer heeft lang bij Ajax gezeten, en denkt daarom ook te weten hoe de Ajacieden voor de dag komen. "Ik weet als geen ander hoe het is om met en tegen ze te spelen. Ik ken hun manier van denken en de wijze waarop ze willen gaan voetballen. En dat wordt voor ons wel lastig..."

Toch vindt de middenvelder dat Vitesse er een leuke pot van moet maken. "Je kan wel zeggen dat dit de wedstrijd van het jaar is. Ajax komt op ons pad, maar met het publiek erachter kan er van alles gebeuren. Je weet hoe raar het kan lopen in de beker."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›