Sturing hoopt op reactie van Vitesse: ''Daar kunnen we ze pijn doen''

0
Sturing hoopt op reactie van Vitesse: ''Daar kunnen we ze pijn doen''

Vitesse neemt het morgenavond op tegen Ajax in de TOTO KNVB Beker. Edward Sturing wil een reactie van zijn ploeg zien. Veel Vitesse-supporters zijn namelijk aanwezig zijn tijdens de kwartfinale.

"Omdat we Heracles hebben uitgeschakeld, spelen we nu voor 18 duizend mensen", zegt Sturing in gesprek met Omroep Gelderland. "Geweldig dat er zo veel komen kijken. En vanuit daar wil je verder. De finale halen en dan die winnen. Dan is het helemaal goed."

Sturing beseft dat het een lastige klus wordt. "Ajax is de beste ploeg van Nederland, vind ik. Natuurlijk zijn ze favoriet. Maar kansloos zijn we niet. Waar we ze pijn kunnen doen? Ik denk in de omschakeling bij balverlies. Zij spelen doorgaans met veel mensen voor de bal. Aan de bal vind vind ik ze heel vast."

In de vorige twee wedstrijden stelde Vitesse teleur door gelijk te spelen tegen ADO Den Haag en te verliezen van FC Groningen. "Ik had liever gezien dat we goed hadden gespeeld hoor. Maar het zou kunnen dat alles op scherp staat. Dit is een grote wedstrijd, het zou dus kunnen. Ik hoop op een reactie van de spelers."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›