''Kwam niet met het idee: ik ben de stand-in van Onana en dat is oké''

0
''Kwam niet met het idee: ik ben de stand-in van Onana en dat is oké''

Bruno Varela leek op voorhand de aangewezen man om tegen Getafe André Onana te vervangen, maar na afgelopen maandag heeft vrijwel niemand meer vertrouwen in de kwaliteiten van de reservedoelman van Ajax.

Varela stapelde afgelopen maandag in het doel van Jong Ajax fout op fout. Bij de Portugese topclub Benfica was hij zelfs nog een tijdje eerste doelman. Maar nadat hij daar tot derde goalie werd aangewezen, vertrok hij. "Omdat Ajax actief was in de kampioensstrijd, de beker, de Champions League en dus veel wedstrijden speelde, leek het een betere optie hier reservedoelman te worden dan te blijven", vertelt Varela aan De Telegraaf.

In Amsterdam moet hij het stellen met een plek als tweede doelman, achter de onbetwiste nummer één Onana. "Natuurlijk kwam ik niet met het idee: ik ben de stand-in van Onana en dat is oké. Het plan was om met hem te wedijveren", luidt het vervolg. Varela heeft een bijzondere band met Onana. "Hij maakt mij een betere keeper en ik help hem. Wie op trainen verliest, is écht boos. Wie het meest wint? Dat ben ik. Maar ik denk dat André dat ook zegt", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›