Schuurs: ''Het is niet dat ik nu zeg dat ik dan weg wil of ga''

0
Schuurs: ''Het is niet dat ik nu zeg dat ik dan weg wil of ga''

Perr Schuurs is dolblij met zijn ontwikkeling bij Ajax. De verdediger speelt lang niet altijd, maar toch is hij blij hoe hij zich verder ontwikkeld bij de Amsterdammers.

"Ik word sterker en sterker, ben bijna basisspeler. Voor mij is die wedstrijd tegen Lille echt heel goed geweest. Dat was een moment waarvan ik wist: Als ik me nu goed presenteer, dan kan het een heel belangrijk moment zijn voor de rest van het seizoen. Als ik op Champions League-niveau goed speel, dan weet de trainer dat hij altijd op mij kan rekenen. Dat duel op dat podium gaf me een heel bijzonder gevoel", blikt Schuurs terug tegenover Voetbal International.

De mandekker is van mening dat hij dit seizoen zijn definitieve doorbraak heeft gehad. "Ik heb het in de wedstrijden die ik heb gespeeld, goed gedaan. Ik heb me op Champions League-niveau laten zien en de trainer weet dat hij me moeiteloos kan opstellen. Maar bij een club als Ajax is nu eenmaal veel concurrentie. Die moet ik achter me zien te laten. Dat is absoluut het doel voor volgend seizoen. Dan wil ik de nummer één zijn."

"Het is niet dat ik nu zeg dat ik dan weg wil of ga. Zo denk ik helemaal niet. Ik denk juist dat ik wél basisspeler word. Ik ben vasthoudend. Ik ben niet klaar voordat ik ben geslaagd bij Ajax. Daarna wil ik nog een stap hogerop zetten. Dat kan alleen door te spelen bij Ajax", aldus Schuurs.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›