Overmars maakte afspraak met Ziyech: ''Hij heeft dat geregeld''

0
Overmars maakte afspraak met Ziyech: ''Hij heeft dat geregeld''

Volgens Ajax-clubwatcher Mike Verweij zijn er in de vorige zomer afspraken gemaakt bij de onderhandelingen tussen Marc Overmars en Hakim Ziyech. Volgens Verweij kan hij daarom voor deze prijs naar Chelsea vertrekken.

"Een geweldige transfer voor Ziyech. Een schitterende club, en het is ook nog eens een transfer die in een wedstrijd zelf tegen die tegenstander is afdwongen. Bij Chelsea-uit speelde hij echt weergaloos. Chelsea is een geweldige club, met een hele goede trainer. Lampard laat ook zien dat hij de boel aan het voetballen krijgt. Het is een heel talentvol team", zegt Verweij in gesprek met FOX Sports.

"Marc Overmars maakt de afspraken met spelers. Hij heeft geregeld dat Ziyech nóg een jaar in Amsterdam bleef, en daarbij is afgesproken dat hij voor een redelijk normale prijs zou mogen vertrekken", legt Verweij uit. "Hij had een gelimiteerde transfersom van dertig miljoen euro. Die clausule heeft Overmars er toen uit gesloopt. Nu pakt hij dus vijftien miljoen winst, in ruil voor vijf miljoen salaris", besluit Verweij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›