Jong Ajax geeft voorsprong in tweede helft weg en speelt gelijk MATCHDAY | Jong Ajax met sterk elftal tegen Telstar Blind emotioneel: ''Dan komen die dingen naar boven'' ''Van de Beek zou honderd procent slagen bij Real Madrid'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland

Blind voelt zich fit: ''Als het aan mij ligt kan ik zondag starten''

( 0 reacties)
Blind voelt zich fit: ''Als het aan mij ligt kan ik zondag starten''

Daley Blind maakte woensdagavond zijn rentree tegen Vitesse. In de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker werd ook nog eens met 0-3 gewonnen. Tijdens de tweede helft mocht Blind invallen.

Volgens de verdediger is hij ook fit genoeg om tegen RKC Waalwijk, aankomend weekend, in de basis te staan. "Ik ben natuurlijk niet wedstrijdfit. Ik heb zeven of acht weken gemist, dus ik zit eigenlijk in een voorbereiding alsof ik net terug ben van vakantie. Dat brengt ook wat pijntjes in de benen mee, maar toch voel ik me heel goed.

"Ik voel me fit en ben klaar voor meer minuten. Als het aan mij ligt kan ik zondag starten, maar dan weet ik niet hoelang ik dat volhoud. Dat zal deze week besproken worden. Mij kan het in ieder geval niet snel genoeg gaan. Ik hoop dat ik de komende tijd weer veel minuten mag maken", aldus Blind in gesprek met FOX Sports.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›