Blind blij om terug te zijn: ''Wel iets heftigs achter de rug gehad''

0
Blind blij om terug te zijn: ''Wel iets heftigs achter de rug gehad''

Daley Blind maakte woensdagavond zijn rentree in het eerste elftal van Ajax, in het gewonnen bekerduel met Vitesse (0-3). Tegen Valencia, op 10 december 2019, speelde hij zijn laatste wedstrijd. De verdediger kreeg te maken met een ontstoken hartspier.

"Ik ben heel blij dat ik weer terug ben", reageert Blind in gesprek met FOX Sports. "Ik heb ernaar gesnakt en ben blij dat het nu zo ver is gekomen. Ik had wel gezonde spanning, want ik wist wel dat ik in zou gaan vallen. Daar leef je dan toch wel naartoe. Misschien had ik toch wel iets meer spanning, doordat ik natuurlijk wel iets heftigs achter de rug heb."

Blind vertelt hoe zijn revalidatie verlopen is. "Ik voelde me eigenlijk vrij snel al goed. Ik heb toen ook alweer heel snel toegeleefd naar een terugkeer en ik moest eigenlijk alleen maar afgeremd worden door de mensen om mij heen, zoals de artsen. Ik ben blij dat het licht uiteindelijk op groen ging."

"Ik heb het spelletje erg gemist. Ik heb mijn teamgenoten gemist en ik heb het gemist om op het veld te staan met de jongens. Tuurlijk wil je waar nodig het team helpen, maar zonder mij hebben ze het ook prima gedaan. Hopelijk kan ik ze snel weer helpen", aldus Blind.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!