Linssen haalt stevig uit: ''Is dit dan geen penalty jongens?!''

0
Linssen haalt stevig uit: ''Is dit dan geen penalty jongens?!''

Bryan Linssen heeft na afloop van het bekerduel met Ajax weinig goede woorden over voor de arbitrage. Volgens de buitenspeler moest Vitesse minimaal één penalty krijgen. Uiteindelijk verloren de Arnhemmers de kwartfinale met 0-3 van Ajax.

Als eerste voorbeeld geeft de buitenspeler een corner waar Ajacied Lisandro Martínez hem vasthoudt wanneer Linssen wil koppen. "Ze zeuren altijd dat je elkaar niet mag vastpakken, maar hij heeft me hier gewoon met twee handen vast", zegt hij in gesprek met FOX Sports, kijkende naar de beelden. "Is dit dan geen penalty jongens?! Wij hebben ze voor minder tegen gekregen…"

De boosheid bij Linssen werd nog groter toen Vitesse zélf een strafschop tegen kreeg, na ingrijpen van de VAR (Siemen Mulder). "Ik ben daar wel nijdig over", reageert Linssen. "Ik had me er meer van voorgesteld. We wilden dondersgraag, waren agressief, maar Ajax was een maatje te groot."
 
Linssen is wél van mening dat zijn ploeg terecht is uitgeschakeld. "Ajax heeft wel heel veel kwaliteit, ze voetballen makkelijk. We kregen niet heel veel grote kansen tegen, maar je moet top zijn om van Ajax te winnen. Dat waren we niet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›