Gravenberch kritisch: ''Ik was in die wedstrijd niet echt wakker''

0
Gravenberch kritisch: ''Ik was in die wedstrijd niet echt wakker''

Ryan Gravenberch was woensdagavond belangrijk in het gewonnen bekerduel met Vitesse (0-3). Daar was de middenvelder blij mee, hoofdzakelijk omdat hij zichzelf de laatste weken matig vond spelen. Tegen Vitesse maakte Gravenberch de 0-2. 

"Het was zeker lekker dat ik vlak voor mijn wissel scoorde", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "De afgelopen weken was het niet heel goed bij mij. Of je dat groeistuipen kunt noemen? Ja, dat denk ik wel. Ik ben dit niveau natuurlijk niet gewend, dus het gaat met ups en downs."

Gravenberch zegt dat hij veel met trainer Erik ten Hag praat. "Hij rekent me er niet op af. Alhoewel, na Groningen wel hoor", geeft de jongeling toe. "We hebben samen beelden gekeken. Daarbij heeft hij me aangewezen wat ik beter kon doen. Hij zei bijvoorbeeld: De Ryan in goeden doen draaide gewoon open… Maar ik was in die wedstrijd niet echt wakker."

De middenvelder beseft dat hij in het eerste elftal moet presteren. "Je niet meer verstoppen of verzwakken. Je moet je man volgen", besluit Gravenberch. "En de komende weken? Dan gaan we ertegenaan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›