''Gun Ziyech alles, maar hij moet ons nog wel even helpen dit seizoen''

0
''Gun Ziyech alles, maar hij moet ons nog wel even helpen dit seizoen''

Ajax heeft woensdagavond ten koste van Vitesse de halve finale van de TOTO KNVB Beker gehaald. Donny van de Beek zag dat het veel deed met de spelers van de Amsterdammers.

"Het was geen groot feest, maar we zijn wel blij. We hebben de volgende ronde gehaald tegen een lastige tegenstander. Het is een ploeg, die het veel tegenstanders lastig kan maken. Als je met 3-0 wint, is dat een prima resultaat", zegt Van de Beek in gesprek met Veronica Inside. "Gelukkig hebben we de wedstrijd over de streep kunnen trekken ondanks het veld."

De middenvelder zag dat Ajax goed begon, maar dat het na de goal wel minder werd. "We speelden het eerste half uur heel aardig en ging best goed. Maar daarna zakken we iets in en ook in de tweede helft gaven we enkele mogelijkheden weg. Soms ontbrak er wat rust, maar gelukkig hebben we nu weer twee heel belangrijke spelers terug."

"Ik ben heel blij dat Daley er weer is, hij kan echt de rust bewaren in de achterhoede. Ik ben echt blij dat hij weer terug is", zegt Van de Beek, die Hakim Ziyech in de zomer naar Chelsea ziet vertrekken. "Voor hem ben ik heel erg blij. Ik gun hem alles en deze stap heeft hij verdiend. Maar hij moet ons nog wel even helpen dit seizoen", lacht Van de Beek.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 5 december 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›