Ten Hag bevestigt: Varela onder de lat tegen Getafe Ajax verstevigt koppositie met eenvoudige zege op RKC Waalwijk MATCHDAY | Ziyech keert terug in de basis tegen RKC Waalwijk BREAKING | 'Ajax akkoord met Sao Paulo over Antony' 'Ajax en Sao Paulo naderen akkoord van dertig miljoen euro'

Botman ziet kansen bij Ajax: ''Ik ben er klaar voor''

( 0 reacties)
Botman ziet kansen bij Ajax: ''Ik ben er klaar voor''

Sven Botman doet het dit seizoen uitstekend bij SC Heerenveen en daarom wil Ajax zijn contract openbreken en verlengen. De verdediger ligt nog tot medio 2022 vast, maar heeft nog altijd een jeugdcontract.

"We zijn in gesprek over een eventuele verbintenis. Dat is nog aan de gang", zegt Botman in gesprek met VoetbalPrimeur. De jonge verdediger ziet dat er weinig verdedigers zijn. "Dat geeft kansen."

Botman ziet dat er wat verandert is in de denkwijze van technisch directeur Marc Overmars. "Ze kopen wat meer, maar ze hebben ook genoeg talent in de jeugd zitten. Het is aan Ajax waarvoor ze kiezen. Ik denk dat ik er klaar voor ben. Ik ga dit seizoen afmaken bij Heerenveen en elke wedstrijd laten zien waarom ik daar hoor. Dan zullen we zien hoe het eindigt", aldus Botman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›