Jong Ajax geeft voorsprong in tweede helft weg en speelt gelijk MATCHDAY | Jong Ajax met sterk elftal tegen Telstar Blind emotioneel: ''Dan komen die dingen naar boven'' ''Van de Beek zou honderd procent slagen bij Real Madrid'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland

Lof voor 'bijtertje' Tagliafico: ''Nico verscheurt je!''

( 0 reacties)
Lof voor 'bijtertje' Tagliafico: ''Nico verscheurt je!''

Ajax heeft zich geplaatst voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. De zege is voor een groot deel te danken aan Ryan Babel. De aanvaller maakte zijn eerste doelpunt in dienst van Ajax en was ook bij de tweede goal betrokken.

"Een-tweetje, goed uitgespeeld, mooi doelpunt. Ik had in de gaten dat Dicko van Vitesse niet zo veel meer deed en die speelden we uit. Het gaat erom dat je als duo – linksbuiten en linksback – tegenover de verdediger en aanvaller van de tegenstander staat. Wie het meest intact is, wint de flank. Ik denk dat wij het betere duo waren", zegt Babel in gesprek met AjaxLife.

De aanvaller is echt tevreden over de samenwerking met de Argentijn. "Ja, het is ongelooflijk! Hij is echt een machine. Hij is klein van stuk, maar erg sterk en gaat vol de duels in. Het lijkt soms alsof hij geen pijn kent. Ik vind het als aanvaller altijd vervelend om tegen zo’n bijtertje te spelen, maar Nico verscheurt je!", zegt Babel.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›