'KNVB zet vol in op doorspelen: Ajax half juni alweer in actie' 'KNVB luistert niet naar Ajax en stelt beslissing over competities uit' ''Wat Ajax voorstelt is lachwekkend, dan maak je jezelf belachelijk'' 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' VIDEO'S | Ajax-fans zingen massaal mee met 'Three Little Birds'

Van der Gijp geeft Ajax transferadvies: ''Kan nu écht niet meer''

0
Van der Gijp geeft Ajax transferadvies: ''Kan nu écht niet meer''

René van der Gijp vindt niet dat Ajax na dit seizoen een poging moet wagen om Jan Vertonghen los te weken bij Tottenham Hotspur. De Belg wordt al langere tijd in verband gebracht met Ajax.

"Niet doen", zegt Van der Gijp bij Veronica. "Alles dat je over hem leest in Engeland is dat het echt niet meer kan. Hij moest het natuurlijk al nooit van zijn snelheid hebben, maar nu kan het écht niet meer. Dan moet je dat als Ajax niet doen."

Volgens Van der Gijp heeft Vertonghen zijn beste tijd gehad en voegt hij niet meer veel toe aan het huidige Ajax. Vertonghen is komende zomer transfervrij en kan dus elders een contract tekenen. De Belg maakte in 2012 juist de overstap van Ajax naar Tottenham Hotspur.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›