Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe''

0
Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe''

Ajax verloor met 2-0 van het Spaanse Getafé in de eerste wedstrijd van de knockout-fase in de Europa League. Ryan Babel liet zich een aantal keer meeslepen in het irritante spel van de Spanjaarden, maar was niet onder de indruk.

"Dit heb ik wel vaker meegemaakt. Kijk, los van het goed mee omgaan, we krijgen twee knullige goals tegen. Los van dat, was ik niet per sé onder de indruk van Getafe. Ik zie nog genoeg perspectief. De sleutel ligt bij onszelf", zegt Babel in gesprek met FOX Sports.

Babel ziet voldoende kansen voor zijn ploeg, mede doordat ze een andere scheidsrechter hebben. "We hebben het thuisvoordeel en moeten het goede voetbal oppakken. We hebben in ieder geval een andere scheidsrechter. Daar ben ik blij mee. Hij liet zich te vaak foppen door hen op cruciale momenten."

De aanvaller heeft tevens nog wat op te merken van zijn ploeg. "Misschien kwam de aansluiting niet op tijd. Dat was wel vooraf besproken. We wilden kort voetballen, maar volgens mij ging de eerste doeltrap ook al bijna fout, dus toen kozen we maar voor de lange bal. We hielden het voorin best goed vast, maar dan moet de aansluiting komen. Daar schort het aan", aldus Babel.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›