Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Blind stelt Ajax-fans gerust: ''Het is zeker nog niet gespeeld''

0
Blind stelt Ajax-fans gerust: ''Het is zeker nog niet gespeeld''

Volgens de ijzersterk spelende Daley Blind is er na de nederlaag (2-0, red.) in de Europa League nog geen reden tot paniek. De verdediger verwacht dat het allemaal nog kan in de thuiswedstrijd.

"Thuis zijn we sterk. Het is zeker nog niet gespeeld. Er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal. Dus we gaan thuis volle bak voor de winst. Ik denk dat wij voetballend beter zijn, maar dit is wel een heel vervelend en goed team om tegen te spelen. We zullen onze borst nat moeten maken", concludeert Blind tegenover Ajax TV.

De verdediger merkte precies wat Getafé wilde bereiken. "Je moet mee, strijd leveren, de duels pakken en soms ook even naar de grond gaan, maar de scheidsrechter had het totaal niet onder controle", zegt Blind. "Je kunt wel zeggen dat je er niet in mee moet gaan, maar het is zo frustrerend als een scheidsrechter overal intrapt. Dat is gewoon heel lastig. Je moet je focussen op de momenten waarin je wel tot voetballen komt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›