Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Verbazing over gedrag van Babel: ''Ik kon het niet geloven''

0
Verbazing over gedrag van Babel: ''Ik kon het niet geloven''

Ajax verloor met 2-0 van het Spaanse Getafe in de Europa League, maar volgens de Ajacieden was het een vervelende ploeg om tegen te spelen. Miss Getafe, Gemma Santos, vindt het logisch dat de Spanjaarden zo speelden.

"Getafe is een heel klein team. Veel spelers zijn niet bekend in Europa en zelfs niet in Spanje. Het is een arme club, ze moeten wel een andere strategie gebruiken. Ik was niet verrast dat ze zo speelden, ik zie ze elke week", zegt Santos in gesprek met VoetbalPrimeur, die niet onder de indruk was van Babel's gedrag. "Ik kon niet geloven dat hij dat deed. Ik zou misschien ook gek worden, maar dat was geen goed voorbeeld."

Santos denkt dat de Spaanse nummer drie dit resultaat voor altijd zal onthouden. "Dit zal nooit vergeten worden. Dit was een historische avond voor Getafe, de spelers en Bordalás", vervolgt Miss Getafe. "Het was heel speciaal. Ten eerste omdat het tegen Ajax was. Ajax is voetbalhistorie, een geweldig team. Niemand had dit aan het begin van het seizoen verwacht. Dit was geweldig voor de fans, de spelers en de journalisten die Getafe volgen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›