Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan''

0
Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan''

Ajax verloor donderdagavond in de strijd om de Europa League met 2-0 op bezoek bij Getafe en Deyverson nam in de eerste helft de openingstreffer voor zijn rekening. De Braziliaanse centrumspits maakte vervolgens veel theater toen hij een aansteker tegen zich aan kreeg. 

"Ik heb niemand geprovoceerd", vertelt de doelpuntenmaker tegenover AS. "Ik heb gescoord en mijn goal gevierd met de tatoeage van mijn vrouw, dat is het. Het doel waar ik scoorde was nu eenmaal dicht bij het uitvak", aldus Deyverson, die laat weten dat hij zich van geen kwaad bewust is. 

"Ze gooiden iets heel hard tegen me aan. Het deed heel veel pijn. De UEFA zal zich hierover buigen", vervolgt hij vastberaden. "Ik heb geen reden om me slecht te voelen, dat moeten de supporters doen die iets gooien. Dit hoort niet thuis in het voetbal", stelt Deyverson, die op zijn gedrag werd aangesproken door Bruno Varela en een paar andere spelers van Ajax. 

"Bruno Varela is mijn vriend van mijn tijd bij Benfica", legt hij uit. "We hebben het er even over gehad, maar meer niet. Hij vertelde dat ik rustig moest blijven en ik zei dat ik dat al was. Maar zijn ploeggenoten kwamen er ineens ook bij en die ken ik helemaal niet. Zij kennen mij ook niet. Ik respecteer iedereen en het is al goed. Ik ben hier om te blijven werken en vechten. Ik ben geen ster, ik zal altijd het maximale moeten geven", besluit Deyverson. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›