Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker''

0
Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker''

Ajax verloor donderdagavond in de strijd om de Europa League met 2-0 van Getafe en Marco van Basten haalde na afloop keihard uit naar de Franse scheidsrechter Ruddy Buquet. Hij zag dat er in Spanje slechts 42 minuten zuivere speeltijd was. 

"Dat is toch ongelooflijk?", sprak de voormalig profvoetballer in de uitzending  van FOX Sports. "Dat je van de 90 minuten, 42 minuten hebt gevoetbald. Dat is toch een achterlijke regel? Ik vond die scheidsrechter echt een oelewapper. Die gaat maar door in die komedie, hij ging er maar in mee."

"In plaats van dat hij er wat aan doet... De verkeerde ploeg helpen. Die scheidsrechter is echt een koekenbakker", vervolgt Van Basten kritisch. "Plus het feit dat je maar 42 minuten gespeeld hebt van de 90, dat is gewoon schandalig. Je moet geld teruggeven aan het publiek, verplicht."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›