Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Tadic: ''Dat heb ik de scheidsrechter wel tien keer verteld''

0
Tadic: ''Dat heb ik de scheidsrechter wel tien keer verteld''

Ajax verloor donderdagavond in de strijd om de Europa League met 2-0 op bezoek bij Getafe en Dusan Tadic baalde na afloop van het teleurstellende resultaat. De aanvoerder van de club uit Amsterdam beseft dat het 'strijdplan' van de Spanjaarden is geslaagd. 

"We zijn gewoon in hun val getrapt. Dat mag niet. Dit is onacceptabel", foetert hij in het Algemeen Dagblad. "De zuivere speeltijd van deze wedstrijd was erg laag. Ik heb de scheidsrechter wel tien keer verteld wat Getafe allemaal aan het doen was. Ik weet het, zei hij. Maar hij deed niets."

"We moeten ook kritisch op ons zelf zijn. We leden veel te veel balverlies", blikt Tadic terug. "We speelden slordig en maakten onnodige fouten. En we laten ons uit ons eigen spel halen. Dat moet echt beter, dan is het nog niet verloren. Dit is een slechte uitslag, maar we geven niet op", besluit de Serviër. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›