Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Dest blikt terug: ''Ik vind het jammer dat hij het zo invulde''

0
Dest blikt terug: ''Ik vind het jammer dat hij het zo invulde''

Ajax verloor donderdagavond in de strijd om de Europa League met 2-0 op bezoek bij Getafe en Sergiño Dest baalde na afloop van het teleurstellende resultaat. De vleugelverdediger van de club uit Amsterdam stoorde zich ook aan de arbitrage. 

"Ik begrijp niet dat de scheidsrechters zo makkelijk voor overtredingen van hun floten. Na een tijdje begrijp je de irritatie ook wel van ons. Ze liggen na elke kleine schop en de scheids geeft alles aan hen", vertelt hij voor de camera van VoetbalPrimeur. "Ik vind het jammer dat hij het zo invulde. We konden ons eigen spel gewoon niet spelen. Het lag constant stil en we kwamen er niet in", aldus Dest. 

"We waren zeker verbaasd dat het zo liep", vervolgt de Amerikaanse rechtsback, die ook kritisch is over het veldspel van de Eredivisie-koploper. "Ik denk dat we in sommige situaties niet rustig genoeg bleven. We waren slordig. Het leek alsof we de bal niet wilden hebben. Het was helemaal geen goed optreden. Maar we moeten het gewoon rechtzetten in de Arena. Wij kunnen dit goedmaken", besluit Dest. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›