Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel''

0
Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel''

Ajax verloor donderdagavond in de strijd om de Europa League met 2-0 op bezoek bij Getafe en trainer José Bordalás was na afloop blij met het resultaat. De oefenmeester beseft echter dat de Spaanse club nog lang niet zeker is van de volgende ronde. 

"Ajax is nog steeds de favoriet, zonder twijfel", vertelt hij in gesprek met Marca. "Ze zijn aanvallend zeer dreigend, dat hebben ze eerder al getoond tegen grote teams, maar nog niet tegen kleinere teams. Uit bij Valencia wonnen ze met 0-3, in eigen huis hebben ze een aantal geweldige wedstrijden gespeeld", beseft Bordalás, die een lastige return verwacht in Amsterdam. 

"We moeten ervan gaan genieten en ons beseffen dat er nog steeds 90 minuten te spelen zijn. De waarheid is dat we tegen het moeilijkste team hebben geloot", legt hij uit. "Vorig jaar waren ze halve finalist in de Champions League en dit jaar verloren ze in de groepsfase vanwege een kwestie van geluk. Het is een geweldig team", besluit Bordalás. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›