Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

''Je zet niet alleen jezelf, maar ook Ajax voor schut''

0
''Je zet niet alleen jezelf, maar ook Ajax voor schut''

Ryan Babel lag vooral op de grond in de wedstrijd tegen Getafe. Van de Spanjaarden werd dergelijk gedrag verwacht, maar velen verwachtten niet de Ajacieden zich ook zouden verlagen tot dergelijk gedrag. 

"Buiten het feit dat ik moest lachen om wat hij deed, is het niet slim. Dat hoort niet als je bij Ajax speelt", stelt Arnold Bruggink bij Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports. "Je bent een Ajax-speler en je staat met zes jongens op het veld die vorig seizoen in de halve finale van de Champions League speelden. Dit hoort niet bij het gedrag van een Ajax-speler."

Sonny Silooy, mede-analist is het daarmee eens: "Dit is niet wat je moet laten zien. Je moet laten zien hoe Ajax voetbalt, maar dat hebben ze niet gedaan. Dit soort dingen moet je achterwege laten. Je zet niet alleen jezelf, maar ook Ajax voor schut."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›