Ophef na interview Overmars in Telegraaf: ''NOS was verbolgen'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: Ajax half juni alweer in actie' 'KNVB luistert niet naar Ajax en stelt beslissing over competities uit' ''Wat Ajax voorstelt is lachwekkend, dan maak je jezelf belachelijk'' 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei'

''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk''

0
''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk''

Willem van Hanegem zag Ajax afgelopen zondag verliezen van Heracles Almelo. De voormalig Feyenoorder vraagt zich af wat er met de Amsterdamse ploeg, en in het bijzonder Dusan Tadic, aan de hand is.

"Wat is er met hem gebeurd? Zo'n enorm goede speler en ik zie er nauwelijks nog iets van terug, al heel lang niet. Er zullen nu wel weer schriftgeleerden opstaan die met statistieken gaan wapperen die in het voordeel van Tadic spreken, maar ik mankeerde vroeger iets aan mijn ogen en nu niet meer", vertelt De Kromme in het Algemeen Dagblad. "Ik zie Tadic duidelijk worstelen. Net als Babel. En Huntelaar gisteren. Maar juist Tadic zal donderdag echt moeten opstaan om uitschakeling in Europa te voorkomen."

Van Heracles verloren de Amsterdammers met 1-0. "Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk. In Amsterdam hebben ze iets te lang gedacht dat alles aan anderen lag", aldus Van Hanegem. "Heracles is geen hoogvlieger, maar echt in de problemen kwam die ploeg gisteren zelden."

"En die winnende goal, hoe is het mogelijk?", vraagt de oud-international zich af. "Daley Blind is volgens velen de enige speler die bij dit Ajax nog overeind blijft, maar ik heb al vaker gezegd dat hij gewoon niet kan verdedigen. Cyriel Dessers was met één simpel duwtje wel erg simpel van hem af."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›