Ophef na interview Overmars in Telegraaf: ''NOS was verbolgen'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: Ajax half juni alweer in actie' 'KNVB luistert niet naar Ajax en stelt beslissing over competities uit' ''Wat Ajax voorstelt is lachwekkend, dan maak je jezelf belachelijk'' 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei'

"Opvallend dat hij dat zegt, want trainers doen dat niet snel''

0
 "Opvallend dat hij dat zegt, want trainers doen dat niet snel''

Ajax gaat een ontzettend belangrijke maand in. Voor de ploeg wacht eerst Getafe in de Europa League, dan de topper tegen AZ en tot slot nog de halve finale in de TOTO KNVB Beker, tegen FC Utrecht.

Ajax-volger Mike Verweij is benieuwd. Hij hoorde Erik ten Hag zeggen dat er een sportieve crisis heerst. "Opvallend dat hij dat zegt, want trainers gebruiken dat woord niet zo snel", vertelt Verweij in De Telegraaf. "Het is afwachten wat donderdag brengt, maar daarna speelt Ajax ook nog tegen AZ en Utrecht. Volgende week kan het het er heel zonnig uitzien bij Ajax, maar het kan ook een diepe crisis zijn."

De verslaggever snapt niet dat de trainer er niet voor kiest om Dusan Tadic in de spits te zetten, met Donny van de Beek daarachter. "Aan de opstelling valt niet meer echt een touw vast te knopen", besluit Verweij. "Als je Ajax enig houvast wil bieden, moet je Tadic en Van de Beek in ere herstellen. Waarom Ten Hag daar niet voor kiest, is mij een raadsel."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!