Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

''Vorig seizoen echt briljant, nu een belediging voor zichzelf''

0
''Vorig seizoen echt briljant, nu een belediging voor zichzelf''

Hugo Borst merkt dat Ajax als een kaartenhuis in elkaar stort de afgelopen tijd. Na de 1-0 nederlaag tegen Heracles lijkt er een crisis te ontstaan bij de club. Borst vraagt zich af waar ze de afgelopen drie, vier maanden in godsnaam mee bezig zijn.

"Extreem veel verstand van voetbal heb ik niet, maar toen Ajax in oktober bovenaan stond in de Champions League-poule en kenners beweerden dat dit Ajax nog veel beter was dan het Ajax van vorig seizoen, moest ik besmuikt lachen", schrijft Borst in zijn column van het Algemeen Dagblad. "Kom op. Zonder Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong was Ajax er verdedigend en organisatorisch gruwelijk op achteruitgegaan."

Volgens Borst was het tegen Getafe en Heracles Almelo zieltogend. "Op Onana na speelt niemand structureel goed. Van Tadic zou je kunnen betwisten of hij eigenlijk wel meedoet. Hij is een belediging voor zichzelf. Vorig seizoen echt briljant, nu zit hij op 38,7 procent van die bloedvorm. Dat hij zo wisselvallig is, dat hij zulke 'harde voeten' heeft, niemand begrijpt het."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›