Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

''Schuurs had niet naar Ajax moeten gaan, bij PSV had hij gespeeld''

0
''Schuurs had niet naar Ajax moeten gaan, bij PSV had hij gespeeld''

Heracles Almelo versloeg Ajax afgelopen weekend met 1-0. In De Derde Helft wordt de vormcrisis van de Amsterdammers uitgebreid besproken. Tafelgast Evert ten Napel zet vraagtekens bij Perr Schuurs' keuze voor Ajax.

"Perr had naar PSV moeten gaan. Dat is een Limburger, die hoort niet boven de rivieren. Dat zijn veel te bescheiden jongens. Bij PSV had hij een vaste basisplaats gehad. Daar had hij zich veel beter kunnen ontwikkelen", vertelt de commentator. "Nu wordt gezegd: hij maakte een fout tegen Getafe. Nou, daar hadden andere ook nog wel even kunnen ingrijpen hoor... En nu maakte hij opnieuw één of twee foutjes. Maar wat Blind deed is veel erger, met al zijn routine."

"Schuurs heeft gewoon de verkeerde club gekozen, maar hij wilde zelf naar Ajax", vervolgt Ten Napel, die denkt dat Ajax nog wél kampioen wordt. "AZ won dankzij penalty's van PEC Zwolle. Die zijn ook niet echt in vorm. Ajax wordt gewoon kampioen, zeker als Neres en Promes straks weer fit zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›