Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Emanuelson: ''Gekeken naar Getafe, maar dat kunnen wij niet''

0
Emanuelson: ''Gekeken naar Getafe, maar dat kunnen wij niet''

Urby Emanuelson won zondagmiddag met FC Utrecht van FC Twente. De middenvelder, die momenteel in de defensie moet staat, gaf na de wedstrijd toe dat het geen hoogstaand duel was.

"Het was echt een vreselijke wedstrijd, ook van mezelf", vertelt Emanuelson, die aangeeft waarom hij als centrale verdediger wordt opgesteld. "We hebben wat personele problemen in het centrum en dat vul ik de laatste weken in. Dat ging de laatste tijd goed, maar vandaag was het vreselijk. Het is in elk geval fijn dat ik weer minuten maak."

Volgende week wacht voor de voormalig Ajacied een bijzonder duel: de halve finale in de KNVB Beker. "Het wordt natuurlijk een speciaal duel voor mij", zegt Emanuelson, die Getafe-Ajax gezien heeft. "Getafe was gewoon een hele vervelende ploeg en ik denk dat zij precies kregen wat ze wilden: iedereen was geïrriteerd en niemand voetbalde meer. Ik denk dat iedereen wel naar Getafe heeft gekeken, maar dat kunnen wij niet", aldus Emanuelson tegenover Voetbalzone.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›